mandag, januar 28

Alene i Canada

Sidste år tog Arne orlov fra et travlt arbejdsliv og et kærligtfamilieliv med kone og to teenagere. Han søgte ensomheden på en turtværs over Canada. Fra Atlanterhavet til Stillehavet. Fra de store ferskvandssøer i syd til Ishavet i nord.

Det blev til mange oplevelser, og nye steder blev føjet tilbesøgslisten. Canadas yderste grænser blev besøgt, og det blev til et utal af møder med de imødekommende canadiere.

Til foredraget, der er ledsaget af masser af billeder, kommer du med på 94 dages odyssé og en 30.610 km spændende, oplevelsesrig og underholdende rejse gennem ti canadiske provinser, tre territorier og en afstikker til Alaska (USA) over en noget speciel grænse. Arne kørte bil og autocamper, var med bus og tog samt vandrede, red og sejlede kano.

Det var en tur, hvor mange grænser blev prøvet af, og livet blev sat iperspektiv. Selvom det langt fra var Arnes første tur til Canada, så komhan hjem med et nyt syn på Canada og med nye ideer til, hvordan densidste del af hans liv skal udfolde sig. Han tog efter næsten 40 år på arbejdsmarkedet nogle dramatiske beslutninger, så han nu kan bruge endnumere tid på at udforske sit elskede Canada.

Arne: ”Jeg vil hellere prøve og fortryde, end fortryde at jeg ikke prøvede”.KLIK HER og læs mere om foredraget og bestilling via sogneaften.dk

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar