lørdag, februar 6

Verden har brug for mere CANADA

Mangler du et ONLINE eller ALMINDELIGT foredrag til din forening, så har du her muligheden for en god time i hyggeligt selskab med Canada.

Verden har brug for mere Canada - online foredrag

Du kommer med en tur tværs over Canada, gennem Canadas ti provinser fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest. Du lærer om landets forskelligheder. Om landskaber, natur, dyr og kultur.
Hvad har hotelkæden Radisson og Canada til fælles, og hvad er mest canadisk? Du hører om elgenes paradis, verdens højeste tidevandsforskel, om Peter Plys’ forbindelse til Canada, om New Denmark, hvorfor Canada kun deltager i FN-ledede missioner, ligesom du kommer med ad verdens smukkeste landevej i de canadiske Rocky Mountains samt om betydningen af totempælene. Det og meget mere kommer vi forbi.
Fortællingen tværs over Canada ledsages af flotte landskabs- og dyrebilleder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål undervejs og til sidst. 
Efter foredraget er du lidt klogere på verdens næststørste land, og hvorfor vi har brug for mere Canada.

Hvad mener publikum?

Charlotte Jensen (16.2.201): Har lige været til mit første webinar med Arne og er faktisk blevet lidt afhængig af det. Så det bliver ikke det sidste. Jeg er på igen. Inspiration af 1. klasse.

Natasha E. (12.2.2021): Dejlig virtuelt foredrag. Fint planlagt, god kvalitet af stream, super interaktion undervejs.

Foredraget kan holdes formiddag, eftermiddag eller aften.

Det praktiske ved almindeligt foredrag 

2 timers foredrag inkl. pause.
Pris for foredrag kr. 4.000 + kørsel. 

Det praktiske ved online webinar

75 min. online webinar.
Pris for webinar inkl. streaming kr. 2.500. 

Det hele foregår online. I foredraget er inkluderet super god streaming, hvor du får et link, og så er du med. Op til 99 skærme/personer (e-mails) kan deltage.
Skriv i kontaktboksen i menuen og hør mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar