søndag, august 23

Foredrag om vandreferie

Foredrag om vandreferie i Danmark, Europa, Sydafrika, Canada & USA

Foredragsholder: Arne Naamansen

Det er godt at gå. Kort eller lang. Alle skridt er sunde. Jeg elsker at gå. Jeg elsker at fortælle om mine vandreture. Foredraget er et bredt udvalg af gode stier og oplevelser fra verdens stier. Du kommer til at høre om dine muligheder for vandreferie i Canadas smukke bjerge og USAs enestående nationalparker. Du skal også høre om en fodtur i guldgravernes fodspor til Klondike, om at gå blandt vilde dyr i Kruger National Park i Sydafrika, om vandreture i Danmark og en tur rundt om Mont Blanc i Alperne ligesom jeg vil fortælle om min gåtur tværs over Canada. Det bliver tid til lidt praktik, forslag til vandreture, men også gode historier fra verdens stier.

Hvad mener gæsterne om foredraget om vandreferie?
"Fint og meget inspirerende"
"Velformidlet. God foredragsholder"
"Alletiders. Godt fortalt. Super"


Der bliver fortalt om det praktiske i vandreferier med dagsture i de canadiske Rocky Mountains og amerikanske nationalparker som Grand Canyon, hvor du for eksempel kører i autocamper, bor på campingpladser og vælger vandreture, som passer til dine ønsker.

Er du ude efter en mere social tilgang til det at vandre og vil du gerne være sammen med andre om oplevelsen, så kan en tur i en gruppe være det rigtige.

Er komforten vigtig, så kan jeg anbefale selvguidede vandreture flere steder i Europa, hvor din bagage bliver bragt fra overnatningssted til overnatningssted.

Om foredragsholderen
Jeg har vandret meget i bl.a. Canada, USA, Sydafrika, England, Alperne og Hærvejen herhjemme. I 2019 begyndte jeg et 10 års projekt med at gå tværs over Canada i 10 etaper.

Det praktiske om foredraget om vandreferie
Længde: 2 timer inkl. 15-20 minutters pause.
Har behov for lærred, projektor og stik til PC samt evt. mikrofon afhængig af lokalets størrelse.
Medbringer selv bærbar PC.
Pris efter aftale.
Kørselsgodtgørelse efter statens takster (jeg bor i Holstebro).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar