lørdag, september 19

Kyst til Kyst-stien ml. Blåvandshuk og Vejle

Er igen derude på de danske stier. KYST TIL KYST STIEN tværs over Jylland. Fra Blåvandshuk til Vejle.Kyst til Kyst-stien dag 1 (tirsdag) Blåvandshuk til Varde. Stien er godt afmærket, så det gik bare derudad. 41 km. Udfordring: Varmen. Begyndte dagen på stien med 12 grader og sluttede med sol fra en skyfri himmel og 26 grader.
Kyst til Kyst-stien dag 2 (onsdag)
Varde til Hovborg. 39 km
Udfordring: Naturen. Morgendug i det lange græs, brændenælder, klæbrige snegle og edderkoppernes flot spundne net. Det meste af stien var langs Varde Å og Holme Å. Den smukkeste strækning sammen med stien øst for Hovborg.Kyst til Kyst-stien dag 3 (torsdag)
Hovborg til Vingsted. 43 km
Udfordring: Ømme ankler, knæ og hofter. To dage med en meget ujævn sti sætter sine spor. Godt at jeg har mine vandrestave med.


Kyst til Kyst-stien dag 4 (fredag)
Vingsted til Vejle Havn. 13,5 km. Udfordring: Mad undervejs. Der var kun 2 steder lige ved ruten, hvor jeg kunne købe ind. Circle K i Varde og Brugsen i Hovborg. Ellers kræver det ekstra skridt at få forsyninger, så jeg havde pakket 4 ens overlevelses madpakker.
Hver dag stod menuen på Expedition Breakfast fra Adventure Food, havregrød med farin, 1 Yankiebar, 1 Barebells proteinbar samt en pose hjemmeblandet: Mandler, valnødder, cashewnødder og tranebær.

Gik de 136,5 km på 73,5 time fra start til slut.
Dejlig sti. Mange forskellige muligheder for overnatninger undervejs. Alt fra teltpladser, shelters til hoteller og Bed & Breakfast.
Kan varmt anbefales.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar